Om BilledopskrifterJeg - Anne Vestergaard arbejder som lærer i specialundervisning for unge med generelle indlæringsvanskeligheder. Det har jeg gjort i 30 år.

For at eleverne skal klare sig så godt som muligt, har jeg fremstillet billedopskrifter, som en del af min forberedelse til hjemkundskab/ køkkenværksted. Det viser sig at være et brugbart materiale. Eleverne har gennem årene forslået deres favoritmenuer, som jeg efterfølgende har tegnet.

Siden 2008 har jeg samlet og redigeret mine mange opskrifter og lidt teorisider til i alt 6 bøger, som jeg har solgt til mange skoler og biblioteker og en hel del til private. Undervejs har jeg modtaget forslag og gode råd fra mine kunder, som jeg efter bedste evne har efterlevet.


Brød og Kager udgivet i oktober 2008
God mad udgivet i august 2009
Vores opskrifter udgivet i august 2010
Mad og Energi udgivet i oktober 2012
Kager og desserter udgivet i 2014
Høst og smag udgivet i 2016

Engelsk: "Do you want to bake?" udgivet i September 2016

Jeg står selv for produktion og salg af bøgerne.

Jeg er mange gange blevet spurgt til mine ”børnekogebøger” og må hver gang sige, at bøgerne ikke kun er til børn. De indeholder helt almindelige opskrifter, omsat til tegninger med lidt vejledende tekst. De er brugbare for alle og specielt dem, som kan lide visuelle informationer frem for skriftlige. Jeg bruger dem selv, når det er muligt, da jeg hurtigt får et overblik, inden jeg går i gang i køkkenet.