Kager og Desserter

Denne bog, som er d. 5. i rækken handler om alt det, som kroppen ikke har brug for, men som mange alligevel sætter pris på, nemlig det til den søde tand.

I stedet for at få dårlig samvittighed, når man spiser kager og dessert, så vælg med omtanke, både med råvarer, mænge og hvor tit det står på.

Det er sikkert, at hjemmelavet kage eller dessert skaber succes i forhold til familie og venner, særligt når det man laver, ikke kan købes i butikkerne.

Der er et lille afsnit om sødemidler, i forhold til almindeligt sukker, for dem, som ikke vil have for mange kalorier eller ikke kan tåle sukker. Der er også en opskrift på råcreme med skyr, hvor fedtprocenten er reduceret væsentligt i forhold til flødeskum.

Af de 4 tidligere bøger er Brød og kager den der er solgt i flest eksemplarer.

ISBN: 978-87-992662-4-1



Udgivet: Sommer 2014

ISBN: 978-87-992662-4-1

Antal sider: 65

Antal opskrifter: 40

Farvelagte tegninger

Lamineret omslag med Spiralryg

A4 format